Brandblusser Overijssel

Goed functionerende brandblusser Overijssel

  • Bij ons staan een persoonlijke benadering en advies op maat centraal
  • Verschillende soorten brandblussers
  • Het meest complete assortiment brandpreventie
  • Al onze brandblussers zijn gecertificeerd door Kiwa
  • Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven
Brandblusser Overijssel

Brandblusser Overijssel

Wist u dat meer dan 75% van de branden geblust wordt met een brandblusser? Brandblussers vormen dus een belangrijke schakel bij de brandveiligheid in een gebouw. Bij het aanschaffen van een brandblusser in Overijssel is het wel belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten namelijk betrouwbaarheid, bedieningsgemak en de bluscapaciteit. Wanneer u kiest voor de brandblussers van Leusink Safety, kiest u in ieder geval voor betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Over de bluscapaciteit adviseren we u graag.

Brandblusser Overijssel: gecertificeerd door Kiwa

Wanneer er sprake is van een onveilige situatie zoals brand, gaat dit meestal gepaard met paniek. Goed functionerende producten voor brandpreventie zijn dan ook een must. Kiest u voor een brandblusser in Overijssel voor ons assortiment, dan weet u dat deze veilig zijn doordat ze Kiwa gecertificeerd zijn. Kiwa ondersteunt met een groot scala van verschillende kwaliteitsborgingsinstrumenten zoals product-, proces-, inspectie- en systeemcertificaten.

Het meest complete assortiment brandpreventie

Bij ons heeft u voor een brandblusser in Overijssel de keuze uit een drietal brandblussers: de schuimblusser, de poederblusser en de CO2 blusser. Maar daarnaast bieden we uiteraard nog veel meer om brand te voorkomen of te genezen. Wij hebben het meest complete assortiment op het gebied van brandpreventie.

Bent u als particulier of als bedrijf geïnteresseerd in de mogelijkheden van brandpreventie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.