Brandblusser Drenthe

Brandblusser Drenthe nodig?

     Persoonlijke benadering

     Advies op maat

     Het meest complete assortiment brandpreventie

     Al onze brandblussers zijn gecertificeerd door Kiwa

     Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven

 

Brandblusser Drenthe

Brandblusser Drenthe

 

Veel bedrijven en particulieren menen dat brandpreventie niet voor hen geldt. Want hen overkomt dat niet. Maar toch is het erg belangrijk om aan brandpreventie te doen. Voorkom bij brand onnodige panieksituaties en zorg voor goed functionerende preventiemiddelen. En een goed functionerende brandblusser in Drenthe is dan echt geen overbodige luxe. Voor een brandblusser en andere vormen van brandpreventie bent u bij Leusink Safety aan het juiste adres.

Brandblusser Drenthe – verschillende soorten

Bent u op zoek naar een brandblusser in Drenthe? Dan hebben we bij Leusink Safety verschillende soorten. Hieronder beschrijven we de drie belangrijkste brandblussers voor u.

     Schuimblusser
Schuimblussers zijn zeer effectief, gebruiksvriendelijk en overal inzetbaar. Op vaste stofbranden hebben schuimblussers een perfecte bluscapaciteit. Schade voor het milieu is nihil.

     Poederblusser
Poederblussers staan bekend om de uitstekende bluscapaciteit. Bij gas-, vaste stof- en vloeistofbranden kan de poederblusser ingezet worden. Apparatuur die onder spanning staat kan zonder gevaar worden geblust en ook zeer hoge en zeer lage temperaturen vormen geen enkel probleem.

     Koolzuursneeuwblusser
De koolzuursneeuwblusser staat ook wel bekend als CO2 blusser. Deze blussers zijn geschikt voor het blussen van vloeistofbranden en branden in elektronische apparatuur. Het grootste voordeel is dat CO2 geen reststoffen achterlaat bij gebruik.

Welke brandblusser in uw situatie de beste is? Daarover adviseren wij u graag.

Neem contact op voor een advies op maat

Het aantal mogelijkheden voor een brandblusser in Drenthe is uitgebreid. Wilt u een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Leusink Safety adviseren u graag over een passend totaalpakket aan brandpreventie voor uw schip of pand, dat bovendien aan de wettelijke eisen voldoet.