Watersportartikelen Kampen

Uitgebreid assortiment watersportartikelen Kampen

Bij Leusink Safety hebben we een divers en uitgebreid assortiment watersportartikelen regio Kampen voor zowel de beroepsvaart als de pleziervaart en de watersporter. Wij leveren artikelen voor de motorboot, zeilboot, maar ook voor uw bijboot en/of rubberboot. Alles voor de boot, behalve de boot zelf. En dat van de meest uiteenlopende merken zoals Besto, Lincoln, Secumar en Shell.

Alles voor veiligheid aan boord

Veiligheid aan boord is erg belangrijk. Naast watersportartikelen regio Kampen verkopen wij ook brandpreventiemiddelen en andere veiligheidsartikelen. Van automatische reddingsvesten met een CO2 patroon tot brandblussers, branddekens en veilige gasflessen. Wij kunnen het allemaal voor u regelen. En onze professionele medewerkers mogen alles keuren aan boord. Wij leveren en keuren de producten dus zelf en dat doen wel alweer ruim 25 jaar. Zowel voor de beroepsvaart als de pleziervaart.

Uitgebreid assortiment watersportartikelen Kampen

Wij beschikken over een uitgebreid en breed assortiment watersportartikelen in Kampen. Voor op af aan uw boot en voor de binnen- en de buitenkant. Van onderhoudsmaterialen en materialen speciaal voor de veiligheid tot technische onderdelen, meetinstrumenten, brandstof en smeermiddelen. Met onze kennis, professionaliteit en een ruim aanbod producten en diensten kunnen wij u uitstekend helpen.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Meppel.